Sreda, 08/05 - Fudbal, Srbija, Superliga
08/05Vojvodina vs ČukaričkiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
06/05/2024 19:13
Ekipa koja izgubi u ovom meču neće moći u Evropu preko Super lige Srbije. Remiju bi se najviše obradovali Kragujevčani. Meč na Karađorđu igra se u sredu u 18 časova.
Vojvodina

Novosađani su u sjajnoj formi koja bi morala da ih odvede u Evropu. To mogu da urade na dva načina. Prvi je osvajanje Kupa Srbije u čijem finalu igraju protiv Crvene zvezde a drugi da na kraju sezone završe na četvrtom mestu, što bi ih takođe odvelo u kvalifikacije za neki od kupova. Prva tri mesta su već rezervisana za Zvezdu, Partizan i TSC, a za tu četvrtu poziciju konkurišu Radnički iz Kragujevca te Vojvodina i Čukarički. Upravo su Brđani protivnik Voši u ovom vanrednom kolu, posle koga će se odigrati još tri. U finišu sezone Lale imaju dosta dobar raspored, igraće sa dve ekipe koje su bez motiva, Napretkom i Lučancima, dok će presudan duel, po svemu sudeći, biti onaj sa Radničkim u Kragujevcu u prtetposlednjem kolu, neposredno pred finale sa Zvezdom u Loznici. Vojvodina je posle poraza u Bačkoj Topoli zabeležila tri dobra rezultata. Prvo su pobedili Radnički u polufinalu kupa na Čika Dači, onda odigrali bez golova sa Crvenom Zvezdom i pre sedam dana slavili u meču sa Partizanom u Beogradu.

Čukarički

Tim sa Banovog Brda ima isti broj bodova kao i Vojvodina ali i dosta teži raspored u finišu sezone. Čini se da je Čukarički tim sa najmanje šansi za četvrto mesto u trouglu sa Kragujevčanima i Novosađanima. U tri odigrana kola plej-ofa izgubili su u Kragujecu i pobedili na svom terenu Napredak i Mladost. Posle Vojvodine očekuju ih još mečevi sa TSC-om i Zvezdom u gostima, kao i sa Partizanom na Banovom Brdu. Trebaće im dosta bodova da stignu Kragujevčane ali i da dobiju trku sa Vojvodinom. Ovaj meč mogao bi mnogo toga da reši, posebno ako Čukarički izgubi na Karađaorđu jer u tom slučaju ostaje bez šansi za plasman u Evropu.

Predlog

Prošle sezone oba tima su izborila Evropu s tim da je Vojvodina stala na prvoj prepreci u kvalifikacijama, a Brđanu su, zahvaljujući trećem mestu na tabeli, imali obezbeđenu grupnu fazu Lige konferencija. Na kraju su tamo i završili ali je učinak bio neslavan. Izgubili su sve utakmice i nisu iskoristili pansu da značajnije uvećaju svoj koeficijent. Što se ovog meča tiče pokušajte s golovima jer ni jednima ni drugim remi ne odgovara. Za GG kvota je 1.63 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.