Utorak, 07/05 - Fudbal, Srbija, Superliga
07/05Spartak Subotica vs Radnički Niš1X2tip: X
7 / 10 Ulog
06/05/2024 18:26
Pred ovo kolo i Subotičani i Nišlije nalaze se iznad crte, a tu žele i da ostanu. Utakmica na severu Srbije igra se u utorak od 18 časova.
Spartak

Golubovi imaju baš turbulentnu sezonu i sada bi bili zadovolnji da ne razmišljaju o opstanku u poslednjih par kola. Četiri kola pre završetka sezone nalaze se na 11. mestu u grupi plej-auta, a od prvog tima ispod crte, koji će morati u baraž, imaju solidnih pet bodova. Do kraja prvenstva Spartak će, posle Nišlija, dočekati još IMT u poslednjem kolu a gostovaće u Novom Pazaru i Subotici. Možda će ta utakmica protiv Radnika biti ključna u ispunjavanju njihovh ciljeva jer su Surduličani već ispali a Spartaku bi ta potencijana tri boda mnogo značila. U prva tri kola plej-auta Spartak je pobedio Javor u Subotici i remizirao sa Železničarom a uzeo je bod na gostovanju kod Voždovca.

Radnički Niš

Meraklije su u jednom delu sezone bile baš u teškoj situaciji, činilo se da Realu sa Nišave nema spasa, i da bi lako mogli da skliznu u Prvu ligu Srbije. U finišu regularnog dela sezone popravili su formu, a dobro igraju i u plej-autu i trenutno su van opsane zone. Nišlije u poslednjih sedam utakmica imaju pet pobeda i dva remija i to je jedna od najboljih serija kod svih timova. Sada je meta Radničkog Novi Pazar, jedini tim ispred njih na tabeli plej-auta i za timom iz grada kraj Jošanice zaostaju dva boda. U prošlom kolu Nišlije su na svom Čairu pobedile Voždovac sa 2:0 i tako Zmajeve gurnuli u zonu baraža. Na poslednja dva gostovanja su igrali nerešeno, a poslednju pobedu na strani su ostvarili baš u Subotici.

Predlog

Radnički je pobedio u Subotici, ne samo ove, već i prošle sezone. Izgleda da im prija igranje na krajnjem severu zemlje pa nam se čini da neće ni sada izgubili. Nekako bi remi bio po meri i jednima i drugima, sačuvali bi distanvcu u odnosu na timove iza njih i uspeli da izbegnu baraž za opstanak. Pokušajte sa nerešenim ishodom, a za x se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.