Četvrtak, 09/05 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
09/05Botafogo vs Deportivo Kito1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
06/05/2024 08:18
U nedostatku nešto bolje ponude za klađenje, ovih dana smo za vas analizirali pregršt susreta iz Kopa Libertadores i Kopa Sudamerikane. Ovog puta smo pripremili meč između Botafoga i LDU Kita, koji je zakazan za 02:30h.
Botafogo

I dalje je nejasno kako je Botafogo prošle sezone uspeo u finišu šampionata da prokocka ogromnu bodovnu prednost i ostane bez naslova prvaka, ali šta je tu je.
Primarni cilj za ovaj deo sezone će biti plasman u nokaut fazu Kopa Libertadores, a trenutno se brazilski predstavnik nalazi na poslednjem mestu na tabeli, ruku na srce uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Junior, pa je i dalje sve otvoreno.
Tek u prošlom kolu je Botafogo ostvario prvi trijumf i to na svom stadionu protiv Deportesa, kada je bilo 3:1.
Pre toga je Botafogo doživeo dva vezana trijumfa i to od Juniora i LDU-a.

LDU Kito

I LDU za primarni cilj pre svega ima plasman u osminu finala najkvalitetnijeg klupskog takmičenja u Južnoj Americi, a stiče se utisak da to neće biti nimalo lak zadatak, pre svega pošto se u grupi nalaze još tri veoma kvalitetna rivala.
U ovom trenutku se predstavnik Ekvadora nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Juniros, a na tri odigrana meča LDU je ostvario jedan trijumf, jedan remi, ali i jedan poraz.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala u gostima kod prvoplasiranog Juniora, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Nakon dva početna kiksa, deluje da Botafogo polako ali sigurno podiže svoju formu, i da će se to najbolje videti na ovom duelu, pa vam hrabro savetujemo da se opredelite za jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.