Četvrtak, 09/05 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
09/05Sportivo Trinidense vs Boka Juniors1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
06/05/2024 08:08
Pored Kopa Libertadores, ovih dana nas očekuje dosta zanimljivih susreta i u Kopa Sudamerikani, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Sportiva i Boke Juniors. Početak ovog susreta je zakazan za 02:30h.
Sportivo

Fudbaleri Sportiva igraju u skladu sa očekivanjima u ovogodišnjem izdanju Kopa Sudamerikane, a nakon tri odigrana kola se paragvajski predstavnik nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri osvojena boda, što je za bod manje u odnosu na Boku Juniors, koja dolazi u goste u ovom kolu.
Do sada je ova ekipa odigrala tri susreta i ostvarila samo jedan trijumf uz dva poraza.
Nakon dva početna poraza, Sportivo je u prošlom kolu ostvario i prvi trijumf u drugom po kvalitetu klupskom takmičenju u Južnoj Americi i to na svom stadionu protiv Nasional Potosija, kada je bilo 2:0.

Boka Juniors

Nažalost, Boka Juniors nije uspela da dođe do trofeja u argentinskom Liga Kupu, pošto je tim sa Bombonjere u polufinalu eliminisan od Estudijantesa, i to nakon slabijeg izvođenja jedanaesteraca.
Primarni cilj za ovaj deo sezone je bio upravo trofej u Liga Kupu, ali i plasman u nokaut fazu Sudamerikane.
Trenutno se argentinski predstavnik nalazi na drugom mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda i ovaj duel protiv Trinidensea je od ogromne važnosti za nekadašnjeg šampiona Južne Amerike.

Naš predlog

Na papiru je Boka daleko kvalitetniji rival, a na sve to tim sa Bombonjere nema pravo na kiks pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Primobet pripremila koeficijent 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.