Nedelja, 05/05 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
05/05Ajntraht Frankfurt vs Bajer LeverkuzenDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
05/05/2024 02:26
Ajntraht iz Frankfurta će u okviru 32. kola Bundeslige dočekati ekipu Bajera iz Leverkuzena. Utakmica je na programu od 16 časova i 30 minuta.
Ajntraht

Tim iz grada na Majni je trenutno na poziciji broj 6, što im garantuje plasman u grupnu fazu Lige Evrope naredne sezone. U poslednje vrijeme igraju u veoma lošoj formi, pa tako na poslednjih 5 mečeva imaju svamo jedan trijumf i po 2 remija i poraza. U poslednjem kolu su poraženi na gostovanju protiv Bajerna sa 2:1, što je bio njihov osmi poraz u ovoj sezoni. Rast kluba je nešto što je očigledno i iz godine u godinu su sve konkurentiniji, što je za klub koji se do prije 5 godina borio za opstanak ogromna stvar.

Bajer

O Leverkuzenu smo mnogo puta pisali ove sezone i ovo će po svemu biti istorijska sezona za njih. Do kraja sezone imaju da odigraju još 5 utakmica, a još uvijek ne znaju za poraz, što je zaista fascinantno. Imaju priliku da osvoje tripletu bez ijednog poraza, što bi zaista bio presedan u svijetu fudbala. U četvrtak igraju revanš meč polufinala Lige Evrope i vrlo je moguće da će u izmješanom sastavu izaći na ovaj meč, pa vam predlažemo da preskočite gađanje konačnog ishoda.

Naš prijedlog:

Mišljenja smo da će obje ekipe postići po gol, pa vam predlažemo GG po kvoti 1.65 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.