Sreda, 01/05 - Fudbal, Bugarska, Bugarski kup
01/05Botev Plovdiv vs CSKA SofijaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
30/04/2024 11:43
Botev iz Plovdiva će u okviru revanš meča polufinala nacionalnog kupa dočekati ekipu CSKA iz Sofije. Utakmica je na programu od 17 časova i 45 minuta.
Botev

Tim iz Plovdiva je na iznenađenje trijumfovao u prvom meču u Sofiji i tako stekao značajnu prednost u borbi za plasman u finale nacionalnog kupa.  U poslednjem kolu nacionalnog šampionata poraženi su od Slavije iz Sofije rezultatom 0:1, a u poslednjem meču sa CSKA su na svom terenu poraženi sa 1:2. Trenutno su na 8. mjestu na tabeli, te će se u grupi za doigravanje boriti za jedno mjesto koje vodi u doigravanje za kvalifikacije u Ligi konferencija.

CSKA

Tim iz Sofije je bio veliki favorit u prvom meču protiv Boteva, međutim pred svojim navijačima nisu uspijeli da steknu prednost pred ovaj revanš meč. U ligi su trenutno na drugom mjestu i imaju veliki bodovni zaostatak nad prvoplasiranim Ludogorecom, pa je njihova šansa za trofej najrealnija kroz kup. Sigurno je da im u ovom meču neće biti lako, a kao uvertira za ovaj meč je trijumf nad velikim rivalom Levskim kog su savladali za vikend rezultatom 3:1.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će uslijed rezultata ovde obje ekipe postići makar po gol,  a igra GG plaća se kvotom 1.80 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.