Subota, 27/04 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
27/04Augzburg vs Verder BremenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
25/04/2024 12:57
Utakmica koja se igra bez mnogo opterećenja mada domaćin i dalje ima šansu za izlazak u Evropu. Meč u Augzburgu na programu je u subotu od 15.30.
Augzburg

Porazom u Frankfurtu u prošlom kolu Augzburg je znatno umanjio svoje šanse da se plasira u neki od evropskih kupova. Ipak nije sve izgubljeno, Nemci su dobili dodatno mesto u Ligi šampiona i to će uticati i na timove koji se bore za stala dva kupa. Među njima je i Augzburg koji je trenutno na 8.mestu sa 39 bodova, koliko ima i Hofehnajm ispod njih. Ispred je Frajburg sa samo bodom više i sigurno je da tim iz Bavarske može da sustigne ovog rivala Do kraja sezone Augzburg ima paklen raspored. U poslednja tri kola igraju sa tri tima koja će u Ligu pšampiona, prvo sa Dortmundom pa sa Štutgartom i na kraju sa novim šampionom Bejerom iz Leverkuzena. Teško će na ta tri meča uzeti veliki broj bodova, pa im je zato okršaj sa Verderom proritetan.

Verder

Malo je verovatno da Verder može da ispadne čak i da ne osvoji ni bod do kraja sezone. Sada imaju 7 bodova više od prvog tima ispod crte, a to je Bohum koji je na mestu koje vodi u baraž. Do kraja prvenstva, posle gostovanja u Augzburgu, Verder još dočekuje Menhengladbah i Bohum a gostuje u Lajpcigu. Ta utakmica poslednjeg ola kada im u goste dolazi Bohum može biti ključna, ali je sigurno da Zeleni žele da izbegnu takav scenario u kome o opstanku odlučuju u poslednjem kolu protiv direktnog konkurenta. Zato će predstojeće dve biti važne, a protiv Augzburga i Menhengeldbaha dovoljna bi bila i jedna pobeda. U prošlom kolu Verder je u Bremenu pobedio Štutgart i to je bio ogroman korak na ispunjenju cilja, pogotovo jer su pre toga bili bez trijumfa ravno 7 kola sa samo dva osvojena boda.

Predlog

Bodovi su važni i jednima i drugima, domaćinu za plasman u evropske kupove a gostima za obezbeđivanje opstanka. Možda je Augzburg nešto bliži trijumfu ali smo se mi opredelili za golove jer Verder ume da bud enezgodan na strani. Naš predlog je 3+ sa kvotom 1.55 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.